Masterclass strategisch reputatiemanagement

Masterclass/Lezing: hoe krijg je de reputatie die je verdient?


Veel organisaties zijn in transitie. De verwachting van de buitenwereld verandert razendsnel. Hoe anderen denken over uw organisatie en hoe aantrekkelijk uw huidige positionering is ten opzichte van de buitenwereld wordt steeds belangrijker. Kortom, uw reputatie is een zeer belangrijke succesfactor. Maar hoe gaat u actief aan de slag met strategisch reputatiemanagement? En wat is uw eigen rol in het grotere geheel?
 
Foto: Mildred Hofkes deelt haar 10 jaar kennis over het Nieuwe Besturen.
 

Het Nieuwe Besturen in de praktijk

Mildred Hofkes heeft de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan als bestuursadviseur op het gebied van reputatiemanagement en stakeholderdialoog. Boek Mildred Hofkes (oprichter NieuwBestuur) als spreker voor uw congres, seminar of bedrijfsbijeenkomst. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact op met Office ‘de Kerk’ via 023 – 528 10 40 of stuur een e-mail naar info@bhrm.nl.

Wij willen Mildred Hofkes graag nogmaals bedanken voor de bevlogen en vooral inspirerende presentatie Strategisch Reputatiemanagement voor onze Masterclass Reputatiemanagement en Assistants op 23 juni 2017 in Heineken Experience Amsterdam” Brigit de Lange en Ingrid de Jong van www.dilemma-assist.nl >> Lees hier het hele dagverslag

Gebruik reputatie als succesfactor

Leer tijdens deze interactieve masterclass/lezing van Mildred Hofkes hoe ook uw organisatie de beweging inzet van ‘zender’ (blauwe lijn) naar ‘ontvanger’ (groene lijn). Zo voegt u waarde toe voor zowel uw organisatie als de maatschappij.
 
 
Reputatiemodel-curve1

Maak uw persoonlijke reputatieplan

Aan de hand van actuele voorbeelden en casuïstiek gaan deelnemers zelf aan de slag: niet alleen met de positionering van hun organisatie, maar ook met hun persoonlijke reputatieplan. Want een betere reputatie van uw organisatie, begint bij uzelf!
 


  Boek nu en ga zelf aan de slag

  Boek Mildred Hofkes als spreker voor uw congres, seminar of bedrijfsbijeenkomst. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact op met Office ‘de Kerk’ via 023 – 528 10 40 of stuur een e-mail naar info@bhrm.nl.
   


  Bestel de toolkit voor uw persoonlijke reputatieplan

  Bestel als aanvulling op de masterclass/lezing Strategisch Reputatiemanagement hier uw Be The Change Toolkit en ga direct aan de slag met uw persoonlijke reputatieplan.

  ×
  MENU